Už dlouhá léta je voda pro mě ten nejlepší nápoj. Kdysi jen představa, že bych měla vypít 2 litry čisté vody, pro mě bylo něco nedosažitelného.

A dnes?

Je se mnou všude. Byla se mnou i v kabelce v divadle, je se mnou na nákupech. Rozuměj, je v pěkné lahvičce. Začínám s ní den (nedržím-li výzvu řapíkatého celeru) a den s ní také končím. Ráda si ji ochutím mátou nebo citronem, ale většinou je to čistá voda.

Jak na to?

Jak tedy udělat to, že představa, která se zdá nedosažitelná, je najednou normální realitou? Jde o rozhodnutí. Já osobně jsem se začala dívat na vodu úplně jinak, když jsem narazila na knihu japonského badatele Masaru Emota.    V ní jsem se dozvěděla, že voda přenášením vibrací přirozených slov může pomoci se změnit a žít pozitivnější a šťastnější život. A o to přece jde. Žít šťastnější a spokojenější život.

Masaru Emoto vytvořil vlastní metodu fotografování zmrazené vody. Věří, že voda je tím nejlepším přenašečem informací a tudíž nás může ovlivňovat. Dokázal to právě na svých fotografiích krystalů zmrzlé vody. Nechci se tady více o tomto objevu více rozepisovat. Zajímá-li vás to, zadejte do googlu Masaru Emoto a dozvíte se toho spoustu. Zmínila jsem se o něm proto, abyste pochopili, že jsem tím došla k jednomu z mnoha mých životních ahamomentů.

Nové uvědomění

Tím ahamomentem bylo uvědomění, že naše tělo je taky tvořeno z vody. A byla tady souvislost mezí tím, že když myslím nedobře, je i mně nedobře a neprospívá to mému tělu. Aha, takže co je lepší, pít cokoliv? Myslet na cokoliv? Jsme přece tvůrci a nikdo jiný nemá sílu nad tím, co pijeme a co si myslíme my sami.

Co tedy pít a na co myslet?

Pokud je voda přenašečem myšlenek ( myšlenky jsou vibrace), budu si posílat jen dobré vibrace, dobré zprávy. Řekla jsem si a začala jsem nejjednodušší věcí. Na sklenici jsem nalepila slovo láska.

Láska proto, že věřím, že je to nejkrásnější vibrace ve vesmíru. Kromě nápisu můžete udělat i něco jiného. Pokaždé, když dám vodu do sklenice, pošlu ji i vlny lásky. Je to moc prima, protože v tu chvíli myslím na hezké věci, které mám s láskou spojené. Jak to dělám, se můžete dozvědět v mém připravovaném e-booku Začít můžeš každé ráno.

Jaký je první krok?

Nevím, zda tím krokem bude to, že si „vyguglíš“ informace o Masaru Emotovi nebo si půjdeš koupit novou lahev na vodu. Důležité je, že si dovolíš přijmout ve svém životě novou výzvu s názvem voda. Každý den pít vodu s novým uvědoměním, že to není jen obyčejná voda. A že vodě, kterou piješ, pošleš před pitím třeba vlny lásky. 
Hodně štěstí s novou výzvou a na zdraví!!!
Ivana Durstinová
Inspiruji ženy, které chtějí změnit svůj přístup k životu. Svým příběhem ukazuji, že je možné začít se změnami kdykoliv a díky nim tak žít radostnější a spokojenější život. Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.